Just nu sitter jag helt själv och tycker lite synd om mig själv. Jag mår inte bra. Absolut inte bra. Min hals värker, exakt varje litet ”svälg” gör skit ont. Jag har vita äckliga prickar i halsen. Mina bihålor känns som att de är fyllda till bristningsgränsen och påväg att sprängas vilken sekund som helst. Tror att hela huvudet är fullt också.

Jag gnäller. Jag hatar att gnälla. Jag hatar andra mäniskor som gnäller. Men just nu skiter jag i det. För när man är helt själv med två små barn och själv är sjuk får man gnälla (bestämmer jag just nu) Ingenting blir bättre av det. Men just nu måste jag. Gnälla. Jag vill inte vara sjuk. Jag har inte råd att vara sjuk. Jag vill jobba!

I morgon ska jag ringa till vårdcentralen. Antagligen är det halsfluss och bihåleinflamation. Igen.

Nu halv åtta hos mig!

Bakom mina solglasögon…. 😉