Idag är det min dag. Inte bara min, många andras också såklart! Men idag fyller jag nämligen år. Hela 26 år! Nu är jag närmare 30 än 20. Men det gör mig inte så mycket, jag kommer ändå alltid vara 17 i sinnet 😉 haha! Men förhoppningsvis har man blivit lite klokare sen man var 17 år. Hihi! Så i morgon kommer min fina familj och ska fira mig lite!

Annars är jag fortfarande sjuk. MEN mycket bättre! Är hemma från jobbet i dag men i morgon blir det förhoppningsvis jobb igen. Nu börjar det krypa i kroppen på mig. Vill göra nån ”nytta” blir så rastlös hemma. Även fast jag igentligen inte orkar göra så mkt. Ska till en annan läkare i morgon igen. Hoppas att jag kan få nåt mera för bihålorna. Det sitter så in i bomben på ena sidan. Har tom blivit svälld under ögat, ser lite knasigt ut… haha! Läste om RS virus i tidningen idag. Skönt att barnen är så stora nu så man inte behöver oroa sig så mkt för det! Så tänk på det ni som har små spädisar!

Ha en fin dag! För det ska jag ha 🙂