Har varit hos naprapaten idag. Det var inte skönt 🙁 Aj aj vad ont de gjorde! När jag var klar sa jag att föda barn var lindrigt i jämförelse… haha. Så då kan ni ju tänka er hur det kändes!

Det var ”värre” än jag väntat mig faktiskt. Så det kändes inte så kul. Usch blev lite deppig. MEN nu måste det väl ändå bli bättre igen kan jag tycka. Har fått övningar som jag ska göra för att få ”fast” skuldran igen. Så i morgon måste jag köpa mig gummiband så jag kan träna här hemma. Känns så där att börja från noll igen :/ Fast bättre de än att gå och ha ont. För de har jag varken lust eller tid med! Jag har ändå inte möjlighet att åka iväg och träna någonting som det är just nu så lika bra att jag gillar läget. Fast det är tråkigt. Det är skönt att komma iväg och träna, göra nåt annat, nåt för sig själv. Får se om jag iaf kan fixa en dag i veckan sedan efter nyår. Det vore helt ok! Man får ju vara glad för de lilla 🙂

Området i den röda ringen sitter mitt ”problem” Så nu är det de musklerna som ska tränas hädanefter och inget annat!