Men inte hemma hos oss! Jag är inte så mycket för julpynt och sånt ”tjafs” så det åker snart bort igen. Tallen åker nog ut redan i morgon, men det är för att Axel antagligen är allergisk. Så i fortsättningen blir de plast! Får försöka hitta nån snygg nästa år, en svart kanske, eller vit, eller LILA, det vore allra bäst!

Julen har iaf passerat lugnt och stillsamt detta år (bortsätt från ”Dagmar”…) Jag jobbade både på julafton och annandagen, juldagen var jag ledig och firade syster som fyllde år! Julafton firades hos mamma med hela ”min” familj. Jätte mysigt 🙂 Jag hade tydligen varit VÄLDIGT snäll i år. Vet inte vad jag gjort för att få så mycket fint!? Så jag är så tacksam för allt braigt jag fått! Och för att inte tala om hur mycket barna fått… De har tydligen varit väldigt snälla, det vet jag dock inte om jag kan hålla med om, men det är en annan historia!

Nu laddar vi om på jobbet igen och ser fram emot nyårshelgen! MEN då ni är jag ledig, lyxigt värre! När man jobbar så pass mycket som vi gör uppskattar man verkligen när man väl är ledig, spec om det är två dagar på raken 🙂 Så nyårsafton ska spenderas med fina vänner och barn! Ska bli mycket trevligt 🙂

I morgon fyller världens bästa mamma år så då blir det mera kalas! Tur december snart är slut så, annars rullar jag nog snart fram 😉 haha! Näe den risken är nog rätt liten, som tur är 🙂 Har nyss tränat så jag tänker då äta vad jag vill med gott samvete! Det gör jag visserligen jämt, tur man är född med bra förbränning 😉